♥ Bertukar Lagi

Hihihi~ Nampak sangat takde keje kan? Perasan tak yang my layout dah bertukar. Kita beralih pada warna biru lak. Sesungguhnya saya nih memang la seorang yang mudah jemu pada sesuatu. Walaupun jenuh kalo nak menukar-nukar template nih coz op kos kena susun balik widget-widget dan susun atur bagai tapi saya suka. Disamping tuh dapat asah lagi pengetahuan saya tentang XHTML coz bila tukau-tukau nih ada la coding-coding yang perlu diubah dan ditambah. 

Seperti biasa layout diambil dari Leelou Blogs. Layout-layout free kat sini memang kena ngan jiwa saya hihihi~ Cantik pon cantik.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


0 comments:

Followers


up