♥ Selamat Ulangtahun Perkahwinan



Alhamdulillah.. harinih tanggal 8 Jun 2011 genaplah usia perkahwinan kami yang ke 4 tahun. Tambah istimewa harinih juga adalah ulangtahun perkahwinan ibu bapa saya yang ke 31. Sambut sama-sama la ek.

Tak sangka kejap je masa berlalu. Dan lagi dua bulan pun insyallah kami akan menerima ahli keluarga baru. Anak kedua kami. Semoga akan menambahkan dan mengeratkan lagi kasih sayang antara kami dengan kehadiran permata hati kami yang baru ini.

Takde rancang pun nak sambut beria. Cuma malam nih juz nak kuar makan ngan family dan my parents jek. Ok lah kan sebab mempunya mereka dalam hidup saya adalah hadiah yang paling bermakna dan sudah cukup bagi saya.

Untuk suamiku Mohd Faez Bin Sujak...

"Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 4.. semoga kebahagiaan sentiasa bersama kita. Terima kasih di atas tahun2 yg membahagiakan ini dan semoga ia terus berkekalan sampai bebila. I love u so much sayang.. muaaaahhh~~~"







Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

4 comments:

mrs puex said...

hepi eniversary!!semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..aminnn..

chekpid said...

congrats mak yong...semoga bertambah2 rezeki hendaknya...amin

Farra Dhelina said...

smga berkekalan ke akhir hyt!!

Mrs Faez said...

Thanks sumer.. insyallah.. aminnn~~

Followers


up