♥ Hari Belia Negara


Dis wik saya very bz dgn acara Hari Belia Negara 2010. Mesti ada rakan2 yg ingin tau apakah kepentingan acara ini dan apa kena mengena ngan kita semua kn? Hari Belia Negara 2010 adalah hari mengumpul semua belia2 di muka bumi Malaysia ini dan menyertai pelbagai acara yang disediakan khas untuk belia dan keluarga2 belia.

 Saya mewakili Prosboc di beri tanggung jawab untuk menguruskan acara utama pada hari tersebut iaitu "The Largest Motorsport Gathering" khas untuk mencatat rekod di dalam "The Malaysian Book of Record". Dalam acara ini kami perlu mengumpul seramai mungkin penyertaan kenderaan bermotor tidak kira kereta (pelbagai jenis dan saiz), motor (pelbagai jenis dan saiz) waima lori sekalipon. Asalkan ia kenderaan bermotor.

Setiap penyertaan dikenakan bayaran RM 20 (untuk mengelakkan kejadian last minit tarik diri). Dan setiap penyertaan akan mendapat :
  • T Shirt Rasmi (wajib dipakai sepanjang hari acara
  • Sticker Kenderaan
  • Majalah Rasmi
  • Sijil Penyertaan
  • Sesi Bersama Selebriti Pilihan
 Pelbagai acara menarik juga telah dirancang sepanjang tarikh tersebut di sekitar Putrajaya. So pada kawan2 yg nak join leh dapatkan borang pada saya ek. Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web Hari Belia Negara 2010.



Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata

♥ BUSY TAK HABIS-HABIS



Lama betul x wat N3 baru huhuhu~ lately mmg bz lbh2 lagi time las wik of study arituh mak aih ngan x cukup tdonyer.. ngan assignment melambak2.. test lagi.. presentation lagi.. final projek lagi.. ngan member group yg x bagi komitmen.. mmg strees giler minggu tuh. But alhamdulillah sumer dapat diharungi dengan baik. Tinggal nak tunggu final exam jek pada 27hb April ngan 3hb Mei. Pastuh? kita enjoyyyyyyyyyyyyyy!!! yahooo~

Tapi sebenarnya x berapa nk enjoy gak la. Ngah cuti sem nih bz lak ngan xtvt kelab keter huhuhu~ Macam2 xtvt nak wat. Jadual penuh smpi end of May. Nih pon curik2 skit masa time rehat tghari utk berblog sbb x tahan tgk blog kawan2 len yg sentiasa ada N3 terbaru hehehe~

Juz utk berkongsi dengan rakan2 betapa bznyer saya skang :
  • 23/4 ::  TT SAC - Taklimat Xtvt Prosboc
  • 24/4 :: Derma Darah + Grand TT dgn 11 kelab keta
  • 25/4 :: Serahan Sumbangan Derma kepada Rumah Kebajikan Rawang
  • 27/4 :: Final Exam Titas
  • 30/4 :: Frenly Futsal Prosboc vs Satria Neo Crew
  • 1-2/4 :: Booth Pendaftaran Hari Belia Negara
  • 3/4 :: Final Exam Database
  • 8/4 :: Sepupu Kawin
  • 8-9/4 :: Booth Pendaftaran Hari Belia Negara
  • 15/4 :: Hari Belia Negara @ Putrajaya
  • 21-23/5 :: Family Holiday @ PD
  • 28/5 : Meeting Prosboc Sentral
  • 28-30/5 :: Family Day Prosboc
Dan ini hanya setakat bulan 5 sahaja tau. Adoiiyaaiii~ kalo x kurus gak pasnih x tau la kan hehehe~

Sebenarnya di sebalik ke'bz'an tersebut.. apa yg best semasa cuti sem nih ialah saya ada lbh byk masa dgn my hunny bunny. Percaya atau x sepanjang saya belajar.. saya x berkesempatan nak dodoikan dia sblm tdo. Selalunyer saya balik kelas dia ngan ayahnyer dh tdo huhuhu~ Cuma hari sabtu ahad la tuh pon slalu hujung mggu kami bz ngan Prosboc so dia tido sendiri kat bilik bergerak dia [seat belakang keta]. Cian anak ibu.. tapi dis wik tiap2 ari ibu tido kn kan? kan? hehehe~


Alhamdulillah gak kedai kecil Cute Kiddy Kiddy kami pon ok. Stok dah nak dekat abis. Tgh tunggu stok masuk dijangka pada next wik.

Thats all for today.. insyallah nanti jika ada kelapangan masa saya akan update lagi. Tata


Followers